Despre noi

Deşi suntem o companie nouă pe piaţă românească, echipa Metalserv este formată din personal calificat, cu peste 10 ani de experienţă în domeniul metalurgiei, experienţă câştigată într-un atelier profesional din afară ţării, unde standardele de calitate sunt regula principală în relaţia producător - client.


Ne-am propus să implementăm aceste standarde în tot ceea ce ţine de Metalserv, de la amenajarea atelierului, utilajele si materialele folosite, până la produsele create şi motanjul acestora (după caz).


Dorim să creeam o relaţie puternică vânzător/client, oferind consultanţă în ceea ce priveşte produsele dorite, oferind soluţii de îmbunătăţire dacă este cazul şi toate acestea explicate într-un mod prietenos pe înţelesul oricărui om. Înţelegem că timpul, uneori, este atât de preţios încât lipsa punctualităţi afectează grav puţina încrederea pe care clientul o acordă iniţial unei companii, astfel punctualitatea este unul din factorii cheie prin care dorim să câştigăm şi să menţinem încrederea clienţilor noştri.